2019-05-11 09:41:14

Croatian Makers liga - ukupni rezultati za šk. god. 2018./2019.

Croatian Makers liga, natjecanje iz robotike i programiranja, se u ovoj školskoj godini održalo u 4 kola.

Za one koji su tijekom cijele godine postizali najbolje rezultate organiziramo i napredno natjecanje - Superfinale Croatian Makers lige. Ukupno 80 ekipa (40 najboljih ekipa po kumulativnim rezultatima lige u obje dobne skupine) pozivamo na sudjelovanje u Superfinalu lige koje će se održati 25. svibnja u Zagrebu.

Preuzeto s: https://croatianmakers.hr/hr/project/sluzbeni-rezultati-4-kola-i-kumulativni-rezultati-lige-u-sk-god-2018-19/

Učenici Emanuel Mandić, Borna Klečina, Andrej Makarović, Ivan Filković, Cristiano Grazia, Fran Vilim Fojs i Luka Sičenica sudjelovali su u 4 kola lige u regiji Zagreb 3.

Nakon održana 4 kola u ukupnom poretku osvojili su 1. mjesto

te idu na Superfinale Croatian Makers lige!

Čestitamo!

Pod OPŠIRNIJE pogledajte ukupne rezultate te informacije o CM ligi.

Ukupne rezultate pogledajte OVDJE.

Croatian Makers liga je natjecanje u edukacijskoj robotici koje se održava u Hrvatskoj od 2016. godine. U projektu je uključeno gotovo 600 škola i drugih edukacijskih ustanova za djecu osnovnoškolske dobi te procjenjujemo da u njemu sudjeluje više od 11.000 djece.

U šk. god. 2018./19. smo održali ukupno 4 kola Lige. Tijekom školske godine sudionici su trebali naučiti programirati motore robota, signalizaciju LED svjetlećim diodama, korištenje senzora za boju, ultrazvučnog senzora i senzora za praćenje linije.

Za najbolje timove iz svake regije organiziramo Superfinale, nagradno natjecanje na kojem će sudionici rješavati napredne zadatke s mBot robotima.

Natjecanje će se održati 25. svibnja u prostoru ZICER-a u Zagrebu. Za najbolje na Superfinalu smo pripremili i vrijedne nagrade.

Preuzeto s: https://croatianmakers.hr/hr/project/sluzbeni-rezultati-4-kola-i-kumulativni-rezultati-lige-u-sk-god-2018-19/


Osnovna škola Bartola Kašića Zagreb