preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bartola Kašića Zagreb

Login
Novinarska skupina

Korisnici šk. prostora

Facebook stranica

Korisni linkovi

INA, DOP i DOD

e-Dnevnik

Informacije za roditelje

Ažurirano: 14. 10. 2024.

Školski kurikulum

Himna naše škole

Himna Bartolu Kašiću

Raspored zvona

JUTARNJA SMJENA

1. sat    8:00 – 8:45

2. sat    8:50 – 9:35

3. sat    9:40 – 10:25

VELIKI ODMOR

4. sat  10:40 – 11:25

5. sat  11:30 – 12:15

6. sat  12:20 – 13:05

7. sat  13:10 – 13:55

 

POPODNEVNA SMJENA

0. sat  13:10 – 13:55

1. sat  14:00 – 14:45

2. sat  14:50 – 15:35

VELIKI ODMOR

3. sat  15:50 – 16:35

4. sat  16:40 – 17:25

5. sat  17:30 – 18:15

6. sat  18:20 – 19:05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAŽNI BROJEVI
112 Hitne službe
192 Policija
193 Vatrogasci
194 Hitna pomoć
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 2. 2015.

Ukupno: 813749
Ovaj mjesec: 5274
Danas: 27
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani kruha i zahvalnosti na plodovima zemlje
Autor: Damir Poljak, 16. 10. 2017.

Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj školi obilježili Dane zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. U petak, 13. listopada  u holu škole izloženo je mnoštvo pekarskih i slastičarskih proizvoda za čije je stvaranje zaslužna Zemlja i vrijedne ruke. Obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti na plodovima zemlje iznjedrilo je brojne pekarske proizvode, kiflice, peciva, kolače što su ih za ovu prigodu pripremile mame, bake, ali i sami učenici. Uz prigodan program i recitacije sve proizvode i one koji će ih blagovati blagoslovio je don Ivan Terze. Po završetku blagoslova ravnateljica Dijana Kopčić pozvala je sve prisutne učenike da se po razredima posluže sa svime što je bilo izloženo. Dani kruha nas podsjećaju kako trebamo biti zahvalni na hrani i plodovima koje nam zemlja daje. Čuvajmo ju i budimo odgovorni!

Ivanka Sinković, Dubravka Udatny i Jelena Ćorić Mudrovčić

Fotografije pogledajte u FOTOGALERIJI.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju